TJÄNSTER

TJÄNSTER

KOGNITIV BETEENDETERAPI (KBT)

Samtalsterapi har som syfte att ge stöd till en personlig utveckling och förändring, där målet är att öka medvetenhet och skapa insikt som en hjälp till att byta perspektiv och förändra gamla mönster.

Med min hjälp får du till de förändringar som du önskar för att känna dig mer tillfreds med dig själv, dina relationer och ditt liv. 

KRIS OCH SORG

När man drabbats av det ofattbara, det som bara händer andra, kan man behöva hjälp utan för sitt vanliga nätverk. Jag erbjuder snabb hjälp med kort väntetid.


FÖRELÄSNINGAR

För att inspirera, starta nya samtal i arbetsgruppen, ta itu med något som skaver eller som en början på något nytt...

Jag erbjuder skrädadarsydda föreläsningar utifrån just era behov.

PARTERAPI

Har ni fastnat i en negativ spiral av konflikter? Var tog kärleken och pirret vägen? Behöver ni hitta nya sätt att kommunicera? Är det kris?

Jag arbetar med att hjälpa par att kommunicera bättre, att hitta tillbaka till nyfikenhet och acceptans.


GRUPPBEHANDLING

För dig med stress och ångestproblematik erbjuder jag gruppbehandling där vi kombinerar att öka kunsakpen om ångest och stress med att dela erfarenheter med andra som har erfarenhet och vet hur det är.

HANDLEDNING

Det kan vara svårt att arbeta med att hjälpa, vårda, stötta och stödja andra människor. Jag erbjuder handledning som hjälp till att utvecklas, få stöd och säkra kvaliten på det ni gör.